Alla inlägg under april 2007

Av Hallakulle - 22 april 2007 12:58

Hantverkaren och hans hantlangare har lämnat bygget. Efter sig har de lämnat ett mycket vackert badrum! Vi är så nöjda. Nu glömmer jag till och med bort att kaklet är blått och fult.

Redan nu funderar på vi på nästa större projekt som är en vägghängd bokhylla i arbetsrummet. Ingen rast ingen ro.

Av Hallakulle - 21 april 2007 12:46

Pappa Kjell arbetar hårt med att montera gångjärn på badrumsspegeln. Hantlangaren vilar i soffan. Hon vilar ut sig efter att lämnat över två plugg.

Av Hallakulle - 21 april 2007 12:37

Kanske dags för oss att köpa en borrmaskin som klarar av att borra i dunderbetong?! Det tog oss tre månader att få upp en så enkel sak som en krok för kökshanddukar. Nu kom pappa Kjell med sin dunderborrmaskin och vips var det gjort.

Snyggt blev det med de nya handdukarna från Åhléns.

Av Hallakulle - 20 april 2007 23:02

David har idag fått ett traineeship för Ericsson! Jippi för honom! Det är ett traineeship inom supply chain management inriktad mot Ericssons hårdvaruförsörjning under en produkts hela livscykel. Hängde ni med? Med andra ord kommer han att se till att det finns reservdelar när det behövs....


David startar om cirka en månad. Jippi än en gång!

Av Hallakulle - 20 april 2007 07:01

Jag älskar före- och efterbilder. Kanske för att det då blir så tydligt att det var värt allt besvär. För ofta innebär det mycket besvär att göra något som är värt namnet "före och efter".

Vi har nu kommit till makeover av vårt badrum. Sedan vi flyttade in i december har vår förvaring bestått i en tavellist under spegeln! Snacka om att den varit min, David har absolut inte fått tillträde till den. Resten av våra pyttlar har legat i en flyttlåda på tvättmaskinen.

Ikväll kommer dunderfixaren - min far! Med borrmaskin och våtrumssilikon i vänstra handen rattar han i eftermiddag Saaben mot Stockholm. På sin högra sida har han sin hantlangare Angela. Det ska bli en mycket trevlig helg!

Av Hallakulle - 16 april 2007 19:39

Vissa saker vet man direkt att man bara måste ha. Så upplevde jag det första gången jag såg lampan Bestlite. Den var min! Något senare upptäckte jag att det var en designklassiker som kostar skjortan. Jag har sparat och sparat. Och snart är den verkligen min. (David sparar till en ny dator som man kan spela värstingspel på...)


För den som vill veta mer kan jag berätta att lampan är designad 1930 av engelsmannen Robert Dudley Best. Lampan blev under andra världskriget en brittisk nationalsymbol då Churchill hade en stående på sitt skrivbord.


Jag vill dock inte ha skrivbordslampan, utan golvlampan. Den ska stå jämte vår soffa så att vi slipper läsa böcker i skenet av ett värmeljus.

Av Hallakulle - 14 april 2007 12:43

Vår balkong har idag förgyllts med vackra balkongmöbler! Vi mår som prinsar. Detta är första gången vi är med balkong (om man räknar bort balkongen vi hade under 5 vintermånader i andrahandslägenheten i Farsta). Nu är det bara balkong i solläge som fattas... Det tar vi nästa gång.

Tidigt i ottan åkte vi till Ikea Barkarby (eftersom bordet var slut i Kungens kurva). Disciplin som vi hade köpte vi inte en sak mer än vårt bord och fyra stolar. Inte ens ett paket värmeljus. Första gången vi lyckats med detta! =)

På bilden: Anna inviger vårt nya uterum.

Av Hallakulle - 12 april 2007 21:58

Så här ser duschstången ut som vi vill ha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards