Alla inlägg under oktober 2007

Av Hallakulle - 7 oktober 2007 15:20


En underbar helg lider mot sitt slut. I fredags kom Kikivännen till Stockholm. Vi har PRATAT PRATAT UPPDATERAT UPPDATERAT. Det är alldeles för många mil mellan oss. Geografiskt, inte själsligt! När vi träffas blir det oftast intensivt och jättekul.


Denna helgen gick i inspirationens tecken. Fredagen inleddes med ett besök på Casa Cor. Inspiration? Gick att finna i vissa rum. De var dessvärre få. Kul grej i vilket fall som helst.


Lördagen ägnade vi åt Hem & Villa-mässan. Där snackar vi inspiration! Två bloggare med varsin kameramobil gled fram mellan montrarna. En idé eller två fick vi.

Jag handlade endast tre fina kort, varav ett jag moneterat i en ram. Tavlan med dessa tänkvärda ord ska i framtiden bli en tavelvägg på kontoret. Nu har jag lyckats få ihop till två tavlor.... Trevlig söndagskväll vänner!

Av Hallakulle - 4 oktober 2007 19:00


På lunchen köpte jag ett rosa band. Stolt sitter det nu på min jacka. Har ni köpt rosa band?


För mig är det viktigt med uppmärksamhet kring bröstcancer. Dumma dumma cancern har drabbat folk i min närhet. Tack och lov mår dessa personer bra idag, men vägen dit har varit lång och tuff.


Det är lätt att bli nedstämd av cancern. Istället tycker jag att man ska tänka på hur underbara bröst är. Så varför inte spela tuttmemo? 50 bröst, inget är det andra likt. Spelet går bland annat att köpa på Designtorget.  


Av Hallakulle - 2 oktober 2007 20:39


Veckans tisdagstema är ljud. Inte jätteenkelt att visa ljud på en bild, men kul att göra ett försök.


I lördags köpte vi en lampa till sovrummet. Helt plötsligt fick rummet en annan karaktär. Rummet blev mjukare, mysigare och mer ombonat. När man har bråttom (varje morgon) och rundar sängkanten för att dyka in i garderoben rasslar det till i taket. Det är ett skönt ljud - som ett vindspel.

För någon vecka sedan lånade vi ut vår lägenhet till våra kära vänner som skulle på bröllop i Stockholm. Själva var vi på bröllop i Småland. Typiskt att vi inte kunde träffas! När vi kom tillbaka till Stockholm sent på söndagkvällen upptäckte jag två hjärtan i fönstret som Kiki-vännen hängt där. Kärlekshjärtan! (Kiki: Tur att du kommer till mig till helgen så att jag får ge dig en KRAM!)

Av Hallakulle - 1 oktober 2007 20:52


Under helgen har jag haft ett litet projekt. Oj, vad kul jag haft! =)


Jag har sytt en korsstygnstavla. Inspirationen fann jag hemma hos en vän som jämte sängen har väggbonaden "Kärlek och respekt, ska det vara så jävla svårt!"


Jag har istället broderat namnet på några prylar för David att minnas varje morgon. Någon dag i veckan glömmer han något nödvändigt när han åker till jobbet. Som påminnelse finns nu en tavla innanför dörren. Egentligen borde jag lägga till träningskläder, SL-kort, huvudet, rumpan.... Lite morgontrött är min Drutt minsann! =)

Ovido - Quiz & Flashcards