Direktlänk till inlägg 20 november 2007

Viktig fråga angående ljus i juletid...

Av Hallakulle - 20 november 2007 19:17


Jag funderar på att göra en adventsljusstake på blockljus i år. Något typ den översta bilden. Det kritiska i min idé är kvaliten på blockljus. Jag behöver er hjälp!  

 

Av tidigare erfarenhet vet jag att både Åhlens och Lagerhaus har riktigt dåliga blockljus som smälter snabbt och breder ut sig. Inte snyggt! Jag har däremot positiv erfarenhet av IKEAs blockljus. Men jag kan ju inte åka dit för att köpa fyra blockljus. Eller kan jag? 


Någon som vet var jag hittar bra blockljus? Hur är kvaliten på tex Liljeholmens ljus. 

 
ANNONS
 
Karin

Karin

20 november 2007 21:26

Det är så fint med tjocka ljus sådär. Måste följa denna tråd och se vad du får för svar.

http://hemochliv.blogg.se

 
Ingen bild

Stina

20 november 2007 21:50

Ikeas ljus är bäst!

 
Karin/theasrum

Karin/theasrum

20 november 2007 23:04

Vilka superfina saker!
Jag är inne på samma bana i år. Är trött på de klassiska ljusen i vår adventsljusstake.

Har däremot inte någon bra koll på kvalité. Men, till Ikea kan man väl alltid åka, eller hur =).

http://theasrum.blogg.se

 
Maria

Maria

22 november 2007 21:28

Ser ju jättefint ut med den sortens adventsljusstake! Jag har dålig koll på vilka blockljus som är bra...åker du till Ikea kan ju alltid något annat få slinka med hem också...=)

http://jagblommar.blogspot.com

 
Ingen bild

Stina

5 mars 2009 14:34

Lite sent ute... Jag tycker att Affari har bra ljus. Du hittar dom på www.kangaspresentbod.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se