Direktlänk till inlägg 23 november 2007

Ljusproblem löst

Av Hallakulle - 23 november 2007 07:45


Alla ni som förväntade er att jag skulle genomföra blockljustest i sann råd-och-rön-anda kommer jag nu att göra besvikna! Hallakulle kommer inte att kasta något ljus i soptunnan. Det blev ljus från IKEA.

Det är nu bevisat att min blogg är lönsam. Inte så att jag blir rik (synd), men på så vis att folk läser den och vet vad jag vill ha (mycket praktiskt). Igår ringde min vän Helena från IKEA undrandes hur många blockljus jag ville ha. Dunderbra. Jag slipper åka dit (säger inte nej till IKEA-besök i vanliga fall, men ett IKEA-besök med endast 4 blockljus i kassen skulle ju aldrig hända... Min plånbok tål inte ett dyrt besök just nu!). Tack vännen! Vad kan jag göra för dig?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se