Direktlänk till inlägg 25 november 2007

ilandsproblem

Av Hallakulle - 25 november 2007 18:03


Om en halvtimme kommer några kompisar på glögg. Och på bordet torkar mina hjärtan som ska hänga på adventsblockljusen. Och de torkar lååååångsaaaaamt. I förmiddags tyckte jag att det var en jättebra idé att göra hjärtan av lufttorkad lera på matbordet... Tur att man kan dricka glögg i soffan! =)  


Ps. Jag tror inte att det är 6 advent innan jul... Jag gjorde 6 hjärtan av bara farten. Och sedan är ju risken stor att jag målar fel när jag ska numera dem 1 till 4.

 
ANNONS
 
Karin/theasrum

Karin/theasrum

25 november 2007 21:50

Vilken kul idé med pepparkakshjärtan till ljusstaken. Var har du för stake/fat som du ska ha blockljusen i?
Är själv pigg på att härma detta =).

http://theasrum.blogg.se

 
Karin

Karin

25 november 2007 21:56

Visst visar du en slutbild på skapelsen?

http://hemochliv.blogg.se

 
Anna

Anna

25 november 2007 22:26

Karin/theasrum: Jag har köpt ett avlångt keramikfat på Granit som jag ska ställa ljusen på. Tror det blir traditionell mossa runt ljusen.
Karin: Självklart!

http://hallakulle.bloggagratis.se

 
K

K

25 november 2007 22:30

Ha ha, att du såg det. Alltså jag tvättade väggarna med t-röd i badrummet och då använde jag en gammal t-shirt som trasa. Hygieniskt va? Det är mjöl och det är en gammal ölburk och det är en gammal t-shirt, you name it!

http://hemochliv.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se