Direktlänk till inlägg 27 november 2007

TISDAGSTEMA - pynt

Av Hallakulle - 27 november 2007 19:52


Veckans tisdagstema är pynt och vad passar inte bättre än dagens inköp: mossa. Det lackar mot jul och idag köpte jag två påsar mossa. Du läste rätt...jag KÖPTE mossa.


Detta är pinsamt att erkänna för mig som är uppväxt i de småländska skogarna. Jag har blivit en Stockholmsbrutta som inte ens äger ett par skor som tål en skogstur på jakt efter mossa. Jag har blivit en bekväm Stockholmsråtta som trivs bäst på asfalt.


Jag erkänner även härmed att jag i våras köpte färdigt påskris... Jag skyller på att jag bor jämte ett naturreservat och att jag har gissat mig till att det är förbjudet att plocka mossa eller bryta grenar där.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

27 november 2007 21:41

Jag fick faktiskt mossa av grannen, annars hade nog jag med köpt.

http://hemochliv.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se