Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Tiden går snabbt när man har kul!

Av Hallakulle - 31 mars 2008 21:31


Idag finns det anledning att fira. Idag fyller nämligen Hallakulle bygger bo 1 år!


31 mars 2007 gjorde jag mitt första inlägg. Några veckor tidigare hade jag av en slump hittat en inredningsblogg. Helt plöstligt öppnade sig en värld av bloggar från norr till söder. Jag var som uppslukad framför datorn då jag klickade på länk efter länk i länklistor. Tänk att alla dessa bloggar funnits utan att jag vetat om det!


Det började trevandes. Oredigerade bilder samsades med försiktig text. Sakta har jag funnit mitt sätt att göra det på.Genom att bläddra bland inläggen minns jag tillbaka på det gångna året. Detta är vad jag minns bäst:

April: Vår allra första balkong inreddes med möbler från IKEA. Mindre badrumsrenovering genomfördes.

Maj: Balkongen pyntades med nya kuddar och blommor. Huttrandes fikade vi där jämt. Golfbanan invigdes.

Juni: Äntligen fick jag åka på loppis i Småland. Glas, äggkoppar med mera fick följa mig hem. Sommaren kom, likaså regnet.


Juli: Äntligen semester! Vi åkte till Småland, bosatte oss i en röd stuga, åkte på loppis och myste med familjen. Mycket regn.

Augusti: Vår första bröllopsdag! Resa till Köpenhamn. Renovering av kontor. Nytt jobb för mig. Pust!

September: Denna månad blev lugnare. Vi var på kräftskiva i Blekinge. Höstbröllop. Färgerna blev plötsligt mustiga och det sköna fotograferingsljuset försvann.

Oktober: Jag startade att julpyssla. Galet tidigt! Men kul var det.

November: Kärlekssemester i ett kallt Paris. Strejk i tunnelbanan. Vi gick och gick och gick.

December: Vi firade jul på alla de möjliga sätt. I Göteborg hos vänner, med luciafest hos oss, på jobb, hos släktingar och vänner i Småland.


Januari: Äntligen var det vardagsrummets tur att få sig en omgång. Tavlor sattes upp och matta inhandlades.  I övrigt ägnades månaden åt längtan efter både det ena och det andra: ljus, hus, hund, resa, lugn och ro osv.

Februari: Skapalusten kom tillbaka och stick- och virkdrömmar väcktes. Jag började att sy på ett lapptäckte (syr än). Resa bokades till Thailand.

Mars: Vardagsrummet fick ytterligare ett uppryck. Denna gång mathörnan. Ljust kom äntligen tillbaka och lusten för allt möjligt infann sig igen.


Nöjt ser jag tillbaka på mitt bloggår. Bloggandet har gett mig mer än många andra hobbies jag haft. Jag har genom bloggarna mött många trevliga människor i vårt land. Jag tackar för att ni besökt mig. Och jag tackar för att jag har fått besöka era hem! Kram!



   

 
 
Karin/theasrum

Karin/theasrum

31 mars 2008 21:54

Fina återblick. Javisst ger bloggandet mkt.

Gillar att besöka din blogg och kolla in dina alltid mysiga/snygga bilder.

http://theasrum.blogg.se

 
S o F

S o F

31 mars 2008 22:00

Hej!

Kom till din blogg via nyligen.se.

Ville bara säga att den är superfin! Du fixar såå fint med bilderna du lägger in. Helheten med lugna färger i bakgrunden och fina bilder i inläggen, blir jättebra.

Bra jobbat!

Varma hälsningar!

http://2bloggen.blogspot.com

 
Isabelle

Isabelle

1 april 2008 00:15

Grattis! :-) Trevlig sammanfattning av ditt bloggår. Och som du säger, bloggandet är nog även hos mig en av de hobbies som givit mig mest. Så underbart roligt!!! Och mer lär det bli... :-)

http://fixaodona.blogg.se

 
Karin

Karin

1 april 2008 21:31

Grattis bloggen! Jag läser här varje dag!

http://hemochliv.blogg.se

 
Anna

Anna

2 april 2008 11:08

Karin: Synd bara att jag är så dålig på att uppdatera (varje dag)... =)

http://hallakulle.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Ovido - Quiz & Flashcards