Alla inlägg under mars 2008

Av Hallakulle - 4 mars 2008 20:31


Veckans temabild ska symbolisera fritid. I brist på andra bilder får ni se en tråkig bild på mina sunkiga träningsskor. Det är tur att vi inte kommit till den del i den tekniska utveckligen då man även kan känna lukten av det man ser på skärmen. Mina skor luktar inget vidare!


Träning är i vilket fall som helst en stor del av min fritid.  När jag var i tonåren ägnade jag mig åt bollsporter. Nu får jag nog av alla bollar jag ska hålla i luften på jobbet (ojoj fyndigt). Istället för bollsporter så springer jag, går på bodypump och yoga. Helst så många dagar i veckan som möjligt. Träningsnarkoman? Ja! Men det är definitivt det bästa sättet att stressa ner.


Av Hallakulle - 3 mars 2008 19:17


På tal om påskpynt....

Tur att jag inte har barn. Om jag haft barn hade stackars ungen fått gå runt i denna mössa hela påsken!  

 

Bild: Babaialainn på etsy.com

Av Hallakulle - 2 mars 2008 13:49


Igår tog jag en snabb tur på Åhlens, Village och Lagerhaus. Det slog mig att det snart är påsk då butikerna var fyllda med kycklingar och ägg.


Jag har aldrig påskpyntat mer än påskris. Det säger ju bara svisch så är påsken förbi. Jag brukar inte ens hinna tänka tanken på att ta mig ner till förrådet för att leta upp en påsklåda längst in, längst ner. Hur gör ni?   

 

Bilder: ahlens.se och lagerhaus.se

Av Hallakulle - 1 mars 2008 17:39


Jag skrev häromdagen att jag ville handla färgglada kläder i helgen. Idag gjorde jag ett bra försök. Garderoben har utökats med främst jobbkläder. Men färg??? Av sju plagg var 4 svarta, 2 vita och så 1 RÖD blus. Men det var bra svarta basplagg (ursäkt)! Det bästa av allt var att jag handlade nästan allt på H&M. Jag kom med andra ord billigt undan =)


Nu ska jag vila mig i form inför sista delfinalen i melodifestivalen. Jag tror att det kommer att bli en bra kväll! Kram från svartvita Anna!

Bild: code poet på flickr.com

Ovido - Quiz & Flashcards