Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Vitsippor i hjärtat

Av Hallakulle - 26 april 2008 17:59


I helgen har vi min mamma och hennes sambo på besök. I dagens underbara väder har vi myst på Vaxholm efter en rofylld båtresa. Nu ska vi fixa lite mat, dricka vin och äta snacks resten av kvällen. Gott!


Innan alla vaknade i morse drog jag på mig springatrikåerna och tog en runda i skogen. Jag offrade den perfekta tiden för att plocka vitsippor i en backe. Ljuvlig vårblomma! Jag kan inte få nog av vitsippor. Nu står de i vasen jag köpte förra helgen på Illums Bolighus i Köpenhamn. Så fort jag såg vasen visste jag att den skulle passa perfekt för mina sippor.


God kväll vänner! 

 
ANNONS
 
Karin

Karin

26 april 2008 21:38

Vad skönt att höra att du har vårkänslor nu! Jag förstår vad du menar med att det luktar vår. Ibland kan vår lukta gammalt hundpiss också och det är ju inte lika mysigt som vårregn!

http://hemochliv.blogg.se

 
Hem & Lyckas Mia

Hem & Lyckas Mia

27 april 2008 12:33

Vacker vas, passar ju perfekt till vårblommorna. kram!

http://hemochlycka.blogspot.com

 
jessica

jessica

30 april 2008 00:09

Försöker vika julstjärnor, men det går inte. Hjälp mig håller på att bli tokig. Har kommit till punkt tretton, men nu fattar jag inte hur man gör.HJÄLP

http://hemsida

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se