Alla inlägg under maj 2008

Av Hallakulle - 2 maj 2008 21:13


Flytande tvål på flaska från anrika Savon de Marseille är i ropet. I inredningstidningar, på bloggar och i inredningsaffärer syns flaskorna. När jag pimpade badrummet för några veckor sedan slog jag till och köpte en d y r flaska tvål. Det var ett stort steg för mig som tidigare alltid köpt den billigaste jag hittat på Konsum.


Dyr måste ju vara bra. Omskriven måste vara bra. Så tänkte jag.

Tji fick jag. Det är nog den sämsta tvål jag köpt. Men det är en snygg förpackning. När tvålen är slut kommer jag att hälla billig tvål i flaskan. Ingen kommer att märka någon skillnad... Förutom ni som läst här förstås.


Av Hallakulle - 1 maj 2008 19:14

Ha ha, synd att säga att jag har dåligt självförtroende! Det här är min nya slogan!


Hittade en hemsida som hjälper en att skapa slogans. Man skriver in valfritt ord och trycker på knappen. Vips så har man en slogan. Ovan är slogan som jag fick när jag matade in Hallakulle bygger bo.


På Anna fick jag "Anna, you'll love it!" och "Don´t play with fire, play with Anna". Oj oj, den sista är inte att leka med =)


Testa själv här >> Vad får du för slogan?






Av Hallakulle - 1 maj 2008 17:32


När jag yngre än jag är idag (jag vill gärna se att jag fortfarande är ung) så var jag hästflicka. Jag red på ridskola, skötte en häst i ett privatstall och hyrde egen häst på sommaren. Sedan kom hösnuva in i bilden. Häst byttes mot basket. Jag gillar fortfarande hästar och tar en ridtur (fullproppad med allergimedicin) då och då.


När David och jag var på bröllopsresa i Venezuela red vi i kaktusberg och galopperade i vattenbrynet. David var nog - till min glädje - aningen mer lyrisk än jag. Nu har jag lyckats övertala honom - i ärlighetens namn krävdes ingen större övertalning men för hans image skull säger vi så - att vi ska rida på vår semester i sommar. Vi har bokat en 3 dagars tur i svenska fjällen.


Jag har aldrig varit nordligare än Östersund så det ska bli mycket spännande! Idag bokade vi flyg till Kiruna. Vi anländer en dag innan ridturen börjar så vi behöver hotell och tips på vad vi ska hitta på. Jag vet att det finns många nordliga bloggare där ute. Har ni några tips?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards