Direktlänk till inlägg 5 juni 2008

Utmanad

Av Hallakulle - 5 juni 2008 23:13


Viveka på Humlebacken har utmanat mig. Självklart godtar jag utmaningen och berättar lite om mig själv. 


1. Vad gjorde du för tio år sedan?

1998 var året jag gick ut gymnasiet (hua vad tiden går snabbt!). 17 augusti åkte jag till New York som au pair. Förstår än idag inte hur jag kom på idén och hur snabbt jag fixade allt det praktiska. Jag tror det var i panik då jag inte visste vad jag skulle göra i vuxenlivet. NYC var hysteriskt kul i ett helt år!


2. Vilka fem saker finns på att-göra-listan idag?

Då klockan är 23.16 finns det inte så mycket kvar att göra mer än att borsta tänderna och gå och lägga mig i mina pyjamasbyxor med skottar på (hunden...inte gubbarna).


4. Vad skulle du göra om du blev miljardär?

Köpa ett grymt hus med tinar och torn vid havet (typ ett Karlsonhus som Humlebackens...=) Sedan skulle jag ägna resten av livet åt att bara göra sådant som jag tycker är riktigt kul, dvs resa, fixa och dona, träna och träffa vänner och familj.


5. Vilka städer har du bott i?

Jag är född och uppväxt i metropolen (not!) Ryd i södra Småland. Därefter flyttade jag till New York i ett år (raka motsatsen till Rydlivet). När jag kom hem från USA flyttade jag till Växjö för att plugga vid universitetet. Under en termin var jag utbytesstudent i Amsterdam (grymt trångt och klaustrofobiskt land). Efter ytterligare en vända i Växjö flyttade jag till Stockholm där jag är kvar än. Om några år tror jag (hoppas jag) att jag är tillbaka i de småländska skogarna.


6. Dessa vill jag veta mer om

Jag har svårt att välja. Jag utmanar alla läsare! Tala om för mig om ni antar utmaningen.


Kram!


 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 juni 2008 07:46

Ser att jag missat svara på fråga nummer 3..... Favoritgodis tror jag frågan är. Mitt svar är ALLT förutom då man blandat in sprit i choklad. Chokladförstörelse kallar jag det.
Kram!

http://hallakulle.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Hallakulle bygger bo med Blogkeen
Följ Hallakulle bygger bo med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se