Direktlänk till inlägg 11 juni 2008

Boktips: Nu vill jag sjunga dig milda sånger

Av Hallakulle - 11 juni 2008 21:50


Jag gillar att läsa böcker. Tunnelbanan är en av de bästa plasterna för bokläsande. På en filt i solen läser jag också gärna. Under våren har jag varit fast i deckarträsket. Inget ont om Camilla Läckberg, men efter tre böcker i rad fick jag nog. Jag behövde ett deckarbreak. En kollega tipsade mig om boken nedan.


Nu vill jag sjunga dig milda sånger är skriven av Linda Olsson. Har du inte läst den så rekommenderar jag den varmt. Boken handlar om en ung kvinnlig författare som drar sig undan i Dalarna för att skriva färdigt sin bok. Som granne får hon en gammal kvinna. Sakta utvecklas deras vänskap och de berättar sina livs historier. Det är en vacker, men även sorgsen bok. Vissa stycken är så tankvärda att jag har stannat upp och markerat stycket med penna. Det händer inte ofta! 


Foton från SVD och Bokus


 
ANNONS
 
Angelica

Angelica

12 juni 2008 18:18

Ville bara säga hej och tala om att vi hittat till din väldigt trevliga och snygga blogg. Hoppas att allt är bra med er.

http://www.wille.babyblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hallakulle - 4 juli 2008 21:11

  Jag har vuxit ur Blogga gratis och flyttat till ny adress. Här hittar du mig framöver!         ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 23:00

  Åh så hedrande att få utmärkelse! Tackar ödmjukt! Det är Karin på Hem och Liv som gett mig denna fina symbol då hon tycker att jag förgyller hennes vardag.   Det finns många bloggar som förgyller min vardag. Att välja ut fem var nästan omöjligt....

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  ...om jag berättar att jag nyss kommit hem från bion där jag sett Sex and the city för andra gången?   Självklart ingick även denna gång en Cosmopolitan som fördrink. ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 22:00

  En rolig skrivplatta hittade hem till mig för någon vecka sedan. Sedan dess har jag varit sysselsatt med ett kul projekt. Jag lovar att ni ska få ta del av det snart =)   I övrigt så susar det runt med idéer i huvudet. Nu är det dags att sätta någ...

Av Hallakulle - 30 juni 2008 21:00

  Nu är jag tillbaka. De sista besökarna har åkt hem. Det har varit intensiva dagar med besök och jobb. Underbart trevligt har vi haft. Ikväll är hemmet tyst och ödsligt.   Igår besökte vi Gröna Lund. Roligast var att se min brorsdotter 2 1/2 år åka...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Hallakulle bygger bo med Blogkeen
Följ Hallakulle bygger bo med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se