Senaste inläggen

Av Hallakulle - 8 maj 2008 21:09


Idag har en sten i storlek Globen lättat från mina axlar. Hasande steg har bytts mot spänstiga. Stirrigt humör bytt mot glatt. Ångest bytt mot lusta. Idag har jag lämnat in examinationsuppgifterna i en kurs jag går på jobbet. Uppgifterna har varit mer än krävande och krävt all min tid och energi den senaste tiden. Därutöver har det vanliga jobbet kommit. Idag lämnade jag in. Nu håller jag tummarna.


För att belöna mig själv dök jag in på Iris Hantverk (en butik som allt mer tilltalar mig). Det går trender i bloggvärlden och en av dem är rengöringsprodukter från Maison belle. Jag är inte bättre än någon annan så jag föll också för grupptrycket och inhandlade en flaska avsedd för rostfritt stål. Produkten får mvg i test hos mig. Produkten får även mvg plus för design, vilket är en mycket viktig detalj =)


Jag köpte även en disktrasa i tyg. Tänkte vara lite miljövänlig och återanvända. När den luktar illa är det bara att tvätta den. Vi borde inte kasta så mycket hela tiden.  
ANNONS
Av Hallakulle - 6 maj 2008 19:35


Så galet det kan bli, men ändå ganska så bra.

I morse läste jag vad det var för tisdagstema. Glatt konstaterade jag att ämnet var som gjort för mig. Jag tänkte direkt att jag kunde visa den senaste veckans hårda arbete. När jag fotograferat och redigerat bilden upptäckte jag att jag hade läst fel... Webbläsaren var nog inte uppdaterad, vilket betyder att jag hade tolkat förra veckans tema: fyrkantigt.


Som tur väl är funkar veckans tema även på min bild. Temat är orange, vilket några av fyrkanterna är =)


Om ni minns hade jag tidigare i vår funderingar på att virka en mormorsfilt. Jag visste bara inte hur... Som tur väl finns mammor som kan räta ut frågetecknen. Mamma lärde mig hur man fixar till lapparna när hon besökte oss. Nu sitter jag i soffan om kvällarna och låter virknålen gå som besatt. Jag har gjort ett 50-tal. Har cirka 200 kvar =)  

ANNONS
Av Hallakulle - 4 maj 2008 20:10


Vi har länge saknat salt- och pepparkar. Sist vi bjöd på ägg till frukost skickade vi stora saltpaketet runt bordet. Sådär snyggt, men främst sådär praktiskt...


I en billig butik där allt typ kostar 15 kronor hittade vi i lördags salt- och pepparkar som vi kan leva med tills vi hittar de där grymt snygga perfekta to-die-for salt- och pepparkaren.


Ikväll tänkte jag fylla på dem. Dilemma. Hjärnstillestånd. Okunskap.

Häller man salt i karet med ett hål eller tre hål?  

Av Hallakulle - 4 maj 2008 19:17


Så års blir jag mer och mer sugen på kall mat och då främst sallader. Hittade i en gammal dammig mattidning denna fräscha Quinoasallad. Självklart måste jag dela med mig =)

Av Hallakulle - 2 maj 2008 21:13


Flytande tvål på flaska från anrika Savon de Marseille är i ropet. I inredningstidningar, på bloggar och i inredningsaffärer syns flaskorna. När jag pimpade badrummet för några veckor sedan slog jag till och köpte en d y r flaska tvål. Det var ett stort steg för mig som tidigare alltid köpt den billigaste jag hittat på Konsum.


Dyr måste ju vara bra. Omskriven måste vara bra. Så tänkte jag.

Tji fick jag. Det är nog den sämsta tvål jag köpt. Men det är en snygg förpackning. När tvålen är slut kommer jag att hälla billig tvål i flaskan. Ingen kommer att märka någon skillnad... Förutom ni som läst här förstås.


Av Hallakulle - 1 maj 2008 19:14

Ha ha, synd att säga att jag har dåligt självförtroende! Det här är min nya slogan!


Hittade en hemsida som hjälper en att skapa slogans. Man skriver in valfritt ord och trycker på knappen. Vips så har man en slogan. Ovan är slogan som jag fick när jag matade in Hallakulle bygger bo.


På Anna fick jag "Anna, you'll love it!" och "Don´t play with fire, play with Anna". Oj oj, den sista är inte att leka med =)


Testa själv här >> Vad får du för slogan?


Av Hallakulle - 1 maj 2008 17:32


När jag yngre än jag är idag (jag vill gärna se att jag fortfarande är ung) så var jag hästflicka. Jag red på ridskola, skötte en häst i ett privatstall och hyrde egen häst på sommaren. Sedan kom hösnuva in i bilden. Häst byttes mot basket. Jag gillar fortfarande hästar och tar en ridtur (fullproppad med allergimedicin) då och då.


När David och jag var på bröllopsresa i Venezuela red vi i kaktusberg och galopperade i vattenbrynet. David var nog - till min glädje - aningen mer lyrisk än jag. Nu har jag lyckats övertala honom - i ärlighetens namn krävdes ingen större övertalning men för hans image skull säger vi så - att vi ska rida på vår semester i sommar. Vi har bokat en 3 dagars tur i svenska fjällen.


Jag har aldrig varit nordligare än Östersund så det ska bli mycket spännande! Idag bokade vi flyg till Kiruna. Vi anländer en dag innan ridturen börjar så vi behöver hotell och tips på vad vi ska hitta på. Jag vet att det finns många nordliga bloggare där ute. Har ni några tips?

Av Hallakulle - 30 april 2008 18:12


Igår kom troligtvis världens finaste bröllopsinbjudan. Som ni ser på bilden är utsidan vacker, men det var ingenting mot insidan. Kärleksfullt inbjuds vi till bröllop i augusti på Borgholms slottsruin. Häftigt! Något att längta efter!


Ikväll kommer det blivande brudparet till oss. Vi ska grilla och mysa. Kanske prata lite bröllop. Det var ju inte så länge sedan jag gifte mig så "fixet inför the big day" känns inte alltför avlägset. Jag älskar ju att festfixa så jag lägger mig mer än gärna i =)


Trevlig valborg! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se