Senaste inläggen

Av Hallakulle - 26 april 2008 17:59


I helgen har vi min mamma och hennes sambo på besök. I dagens underbara väder har vi myst på Vaxholm efter en rofylld båtresa. Nu ska vi fixa lite mat, dricka vin och äta snacks resten av kvällen. Gott!


Innan alla vaknade i morse drog jag på mig springatrikåerna och tog en runda i skogen. Jag offrade den perfekta tiden för att plocka vitsippor i en backe. Ljuvlig vårblomma! Jag kan inte få nog av vitsippor. Nu står de i vasen jag köpte förra helgen på Illums Bolighus i Köpenhamn. Så fort jag såg vasen visste jag att den skulle passa perfekt för mina sippor.


God kväll vänner! 

ANNONS
Av Hallakulle - 25 april 2008 22:31


Nu är den äntligen här! Diskmaskinen med stort D.


För några månader sedan gick vår äktenskapsmedlare sönder. Diskmaskinen ville inte vara med längre. Dag ut och dag in har vi diskat för hand sedan dess. Nu får diskhandskarna vila, likaså vi medans vår nya maskin tyst mumlar i köket. Husefriden är tillbaka.  


Ett stort plus är att numera matchar diskmaskinen med vår spis. Tidigare ägare hade av någon anledning köpt en grymt snygg gasspis i ROSTFRITT och en VIT diskmaskin. Nu är det bara ett vitt kylskåp kvar att ta sönder innan allt matchar...

 

Varmt kan jag rekomendera tretti.se som har både hemkörning, installation och bortforsling av gammal maskin som service (inte gratis förstås). Helt klart uppskattat för Stockholmsbo som vi som inte har bil.


ANNONS
Av Hallakulle - 22 april 2008 21:43


Bilden var redan monterad när jag kom på att det var tisdag och därmed dags för publicering av tisdagstema. Likt de ibland fantasifulla förklaringarna i Så ska det låta i momentet "sjunga till bild" kommer jag härmed med en fantasifull förklaring till dagens tema som är naturmaterial.


Väskan på bilden är i LÄDER! Byxorna är av BOMULL! Läder och bomull är naturmaterial.

Krystad tolkning. Jag vet! =)


Egentligen var inlägget tänkt att handla om min önskan om att få klä mig i vilka kläder jag vill på jobbet. Jag jobbar som bekant på bank och tråkigt sobert ska det vara. Därmed är min garderob mycket sober och tråkig.


Jag älskar kläderna från TopShop. Jag skulle kunna handla där jämt!

By the way, jag tror att jag har en begynnande 30-årskris (1 år, 3 månader och 10 dagar kvar). Jag är rädd för att klä mig så att jag ser gammal ut. Jag vill så gärna se cool ut. Ung och fräsch. Mina bankkläder gör mig till tant. Jag funderar på att göra bankrevolt! Mer jeans och gympaskor!
Av Hallakulle - 21 april 2008 21:25


Vilken underbar helg vi haft! I lördags morse tog vi tåget till våren. Efter 6 timmars tåg söderut fann vi vad vi letat efter den senaste tiden. Vi fann dem gång på gång. VÅRTECKNEN. Blommande rabatter, sol, uteserveringar, vårjackor, lätt solbränna, nyöppnat tivoli, mjukglass, glada människor och fullt av energi. 

Jag behövde avbrottet lika mycket som blommorna behöver solen för att blomma. Likt en katt har jag lapat sol och vänt näsan mot himelen - inte på grund av nyfunnen snorkighet - utan snarare i hopp om att den bleka nosen ska återfå sommarens obligatoriska fräknar. Näsan har även riktats neråt mot marken i jakt på blommor av alla de slag. Sällan har näsan skådats i mittimellanläget...

Av Hallakulle - 18 april 2008 20:25


Nu är jag tillbaka. I några dagar har jag sorterat mina tankar och bestämt mig för att bli lite mer lik en teflonpanna. Jag tänker inte på dess form: rund. Utan snarare på dess egenskaper: inget fastnar. Jag ska försöka att inte ta åt mig av andras elakheter utan istället lyssna på min inre röst som säger att det jag gör är bra.


Nu försvinner jag bort i helgen. David och jag tar tåget tidigt imorgon bitti till Köpenhamn. I Småland hoppar Davids familj på. Köpenhamn har en speciell plats i mitt hjärta. Det är en mysig stad med mycket plats för gemyt. Och så är det en kär plats eftersom David och jag förlovade oss där för en himla massa år sedan.


På bild bjuder jag på min nya fina fruktskål som jag under veckan fyndat i en outletbutik. Trevlig helg vänner!

Av Hallakulle - 13 april 2008 21:52


Den här tiden på året brukar jag vara fylld av energi. Jag suger i mig ljuset likt träden och brister ut i liv. I år känner jag inte riktigt igen mig själv. Jag är trött, seg och oinspirerad. Jag tror det händer för mycket runt mig. Jag försöker verkligen hinna med allt, vara bäst på allt och inte göra någon besviken. Veckan som kommer ska jag prioritera mig själv. Vi kommer kanske inte att ses så mycket. Snart är jag tillbaka fylld av energi. Jag lovar! Jag älskar ju våren. Kram!


Av Hallakulle - 12 april 2008 17:27


Att jag hade talang för biljard hade jag ingen aning om. Igår glänsde jag i biljard. Jag mår väldigt bra när jag skriver detta. Repetion: Jag glänste! Jag är med andra ord inte ett dugg blygsam...


Vi tackade av en kollega igår kväll på ett mycket trevligt ställe som heter JoLo & Co. De tog väl hand om oss. Vi introducerades i biljardspelet 9-ball, fick lära oss hur vi ska hålla handen, hur vi ska träffa klotet om vi vill ha en stoppboll, skruv och så vidare. Sedan spelade vi en turnering. Jag och min parhäst Niclas glänste (förlåt, det var tredje gången jag berättade det) och slog ut par efter par. Vi tog hem  hela turneringen.


Nu sägs det att vi ska representera vår arbetsplats i en större turnering. Ojoj, ny karriär på väg.


Nu ska jag glänsa vidare (förlåt, men jag kan inte hjälpa att jag är så strålande...).

 

Ps. Lovar att jobba på min ödmjukhet till nästa gång vi ses.  
  
Av Hallakulle - 9 april 2008 20:59


Igår var jag och älsklingen på bio. Vi såg 27 dresses. Filmen var absolut inget mer än jag förväntat mig. Det vill säga det var en lättsmält Hollywoodfilm som var precis sådär förutsägbar jag önskade. Någon beskrev filmen i en recension som en bagatell som följer det strömlinjeformade mainstream mönstret till punkt och pricka på ett sätt som ändå blir en trevlig underhållning för stunden. Sådana filmer mår man också bra av! Allt behöver inte vara tungt och tankeväckande. 


(Sedan gör det ju inget om filmen innehåller någon snygg grabb...typ James Marsden... )


 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se